2012. augusztus 15., szerda

Selyemczukor...

Új bizniszben töröm a fejem, és ez a prototípus. A bolondosabbik verzió. Dobozos hajpánt utazáshoz, ajándékiból vagy csak úgy magamnak, még nem tudom mi sül ki belőle, egyelőre csak úgy zümmögnek az ötletek a fejemben. Kaptam egy csomó ilyen jópofa színátmenetes pamutfonalat - Adriafil Fruttamix - és furamód teljesen odavagyok értük, pedig alapvetően nem szokott ilyen tarkaságokon megakadni a szemem, de ezek olyan aranyosak, hogy gyorsan nekiálltam horgolni belőlük egy-egy mintacsíkot, hogy lássam hogy feldolgozva hogy festenek, és aztán folytattam és folytattam a csíkhorgolást, és véletlenül hajpánt lett belőle. Aztán a kezembe ugrott a kismadár meg az egyik üres kenceficés-dobozom, és voilá...
kész a mű. Ha csak ránézek, rögtön selyemcukor-ehetnékem támad tőle.



3 db. zsibongó tömeg:

Névtelen írta...

Szeretem a fém dobozokat és az ilyen finom színekből összecsudázott fonalakat is.A hajpánt nagyon mutatós ahogy beletekerted a dobozba.:-)Ha nekem lenne ilyen fonalam egyforma virágokat horgolnék belőle,mert egy blogon láttam bizonyos "japán virág"nevűt és beindította a fantáziám;-)Hogy aztán mi lenne belőle,az kialakulna:-)

Mademoiselle írta...

hú, ez a japán virág nagyon izgalmasan hangzik, mostanában állandóan a japán dolgokat bújom, nagyon kreatívak a kézimunkában :-)

Jucus írta...

Abszolút tetszik nekem ez a tarkabarka hajpánt a fotóiddal együtt! Teljesen megihlet!:o)