2012. június 7., csütörtök

Négy kész, maradt nyolc (plusz egy)...

Emlékeztek még a Napirend-listámra tavalyról? Mert én igen. Nem mondom, hogy betartottam volna az aznap tett fogadalmamat, de most újra előszedtem, kicsit gatyába ráztam, naprakésszé tettem, és újra eldöntöttem sziklaszilárdan, hogy mostmáraztántényleg semmilyen körülmények között nem kezdek bele semmi újba, míg ki nem pipáltam mindent a listámon. Igaz, hogy a döntés, és a poszt megírása között eltelt röpke két órában azért mégis becsúszott egy plusz 1 darab, de utána rögtön eldöntöttem megint sziklaszilárdan, hogy...
Ezúttal a piros-fehér cirkalmakkal csicsázott, szeretve-szeretett mosókonyhám számára készült törülközőket pipálhatom ki a listáról, végre-valahára, ennyi hónap után. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, már fel is akasztottam őket a helyükre, és most írom a figyelmeztető táblát, hogy aki beléjük meri törülni a kezét, annak kitépem az összes szempilláját.

Törülköző: DMC Serviette de toilette à broder
Fonal: DMC Coton Perlé 8_817 - Rouge Japonais
Minta: a mintákat Anton gyönyörű újrarajzolt mintái közül válogattam
(ezúton is köszönöm, hogy elérhetővé tette őket, legszívesebben mindet kihímezném)
Ezek a híres kacskaringók a falon,
de a mosókonyhának csak a egyetlen fala ilyen, a többi habfehér.

9 db. zsibongó tömeg:

Kála írta...

Elképesztően gyönyörűek lettek! (A szempillás résznél pedig konkrétan beleborítottam a bodzaszörpömet a laptopba. De tényleg. Most papírtörlőzöm :-)

Laucica írta...

Hűűűűűűűű!

Györgyi írta...

Igen, ezek túl szépek, hogy bárki is törölközésre használja! :)
Egyébként hogy "négy kész" azt én is írhatnám! :) Szeretnéd látni őket vagy csak majd élőben, akkor ha megérkeznek?

Mademoiselle írta...

óóó, jaj de izgi!! :-)))
inkább majd csak élőben szeretném látni, arra várok a legjobban, hogy megérkezzen a boríték, én meg kinyissam, és... tudod :-)))

Györgyi írta...

OK! Legyen úgy! :))))

melcsilla írta...

Nagyon stílusosak lettek! Tökéletes dísze lesz a mosókonyhádnak!

Krizantám írta...

Ó, hogy ezek milyen gyönyörűségesek! :-)
Én is felvettem a (100 éves) listámra, hogyha egyszer nekem is lesz mosókonyhám, nagykonyhám, akkor ilyeneket fogok bele hímezni... ;-)
És természetesen mindenki, aki arra jár messze menőkig meg fogja érteni (és tudni fogja magától), hogy ebbe nem törli a kezét... ;-)

Mademoiselle írta...

Tudtam, hogy ti meg fogtok érteni! :-)) Az uram folyton azt kérdi, hogy de minek dolgoztam vele ennyit, ha nem használhatjuk, de ez nem olyasmi, amit a férfielme felfoghat...:-D

zsuzsca írta...

Tenyleg alomszepek !!! es igazad van az osszes mintat ki kellene himezni :)